AZ APTEMOUNT TERMOSZOK 8 LEGFONTOSABB SAJÁTOSSÁGA

Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el.

Egy jól kiválasztott termosz nemcsak praktikus társ a mindennapokban, hanem a stílus és a funkcionalitás tökéletes ötvözete is.
De mi teszi az Aptemount termoszokat ennyire különlegessé? Megmutatjuk neked a 8 legfontosabb előnyön keresztül, miért vagyunk olyan sokan odáig ezekért a termékekért.

A fenntartható termékek térhódítását nagymértékben előmozdította az a törekvés, hogy az új alternatívákat többfunkciós, egyben környezettudatos megoldásra tervezték, stílusos megjelenést biztosítva. 

Ahogy az lenni szokott, egy jó és kellően nagy cél meghozza a megoldásokat is. 

Az Aptemount termoszok legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy széleskörű és nagyon kreatív felhasználást biztosítanak napi szintű használat során, hosszú távon. Egyedi megjelenést és minőséget garantálva, akár saját részre, akár ajándékba szánod.

Gyakorlatilag a teljesen személyre szabott termosztól, a hidratálás támogatásán, vagy egy jól felépített meglepetésen, ajándékon át, a parkban elfogyasztott fagylaltig rendkívül széles a repertoár, amire az Aptemount termoszok megoldást kínálnak,  hű társadként a mindennapok és a nem mindennapi különleges alkalmak során is.

1. HARMADIK GENERÁCIÓS KIALAKÍTÁS - HOSSZÚ TÁVÚ MEGOLDÁS

A harmadik generációs termékek több termék előnyét, legjobb tulajdonságait ötvözik egyben, lehetőséget adva az innovatív és színes, felhasználásra. Örök életű, sokoldalúan  felhasználható alternatívának szánják praktikus, kreatív felhasználásra. 

Egy átlagos szívószál/eldobható pohár használati ideje körülbelül 20 perc, míg lebomlási ideje 500 év.

Innen azért volt hova fejlődni az kétségtelen. A kihívás adott volt, szerencsére az eredmény nem állt meg a Pohár 2.0-nál.

Az Aptemount poharak (és szívószálak) könnyű, tartós kialakításúak, évszakfüggetlen felhasználást biztosítanak, a napi rutinba stílusosan és jól beépíthető módon. Személyre szabható, gravírozható felületkezeléssel rendelkeznek, emiatt további lehetőségeket kínálnak.

Egy ilyen jó kis “alapdarab”+ képzelőerő + szakmailag is jó csapat néhány csepp KREATIVITÁSSAL, amitől mind a hidratálás, mind az ajándékozás, de még a reggeli kávézás is hosszú távon különleges és emlékezetes lesz? Igen, ez mind lehetséges.

2. 100% MINŐSÉGI ANYAG A FUNKCIÓ ÉS A HIGIÉNIA ELVÉN

Az Aptemount termoszok az élelmiszer-biztonság szabványainak megfelelő 304 minőségű 18/8 rozsdamentes acélból készülnek, ólommentesek, FDA és BPA tanúsítvánnyal rendelkeznek. 

Ennek köszönhetően mentesek olyan méreganyagoktól, mint a BPA vagy a ftalát, amelyekről ismert, hogy fejlődési, és hormonális problémákat okoznak (nem előnyösek sem a szervezetre, sem a bolygónkra nézve). Ami különösen fontos szempont, ha gyakran felejted a tűző napon italod. Az aptemount termoszok alapanyagának köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a felmelegedett műanyag flakonban lévő káros anyagok beszivárognak italodba.

A rozsdamentes acél másik nagy előnye, hogy sokkal kevésbé barátságos környezetet teremt a baktériumok szaporodásához. Az Aptmelount poharak és palackok fém perem kialakításának is többek között higiéniai megfontolása van.
A műanyagokkal szemben higiénikusabban tisztán tarthatóak, valamint funkcionálisan kiválóak a hőmérséklet szabályozására.

Üvegmentes, törésmentes kialakításúak, ami biztonságos felhasználást tesz lehetővé. Természetes tisztítószerekkel könnyen tisztán tarthatóak és használatuk rendkívül kényelmes. 

Az Aptemount poharak és palackok kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy a rozsdamentes acél termékek minden előnyével rendelkezzenek, kedvenc italodat órákon át melegen vagy hidegen tartsák, de a kellemetlen fémes utóíz nélkül. 

3. NAPKELTÉTŐL NAPNYUGTÁIG - HŐTARTÁS

Az ital minőségének fontosságát nem is olyan nehéz bizonyítani, ha a nyári melegben az asztalon felejtett és közben felmelegedett vízre gondolunk, amivel épp a szomjunkat kívánnánk oltani a hőségben.

Az Aptmeount termoszok a hideg/meleg italok hőmérsékletét is hosszan tartják, 3-24 órán keresztül, élvezetessé téve a hidratálás és a felhasználás módját. Akár az irodában, munkahelyeden, vagy útközben.  A poharak 3-6 órán keresztül, míg a palackok 12-24 órán keresztül biztosítják italaid  tökéletes hőmérsékletét. A kialakítást és megjelenést úgy terveztük, hogy szettben (palack, pohár) és külön-külön is lehetőséged legyen élvezni a hőtartást, és a stílust, attól függően milyen felhasználásra szánod.

Dupla falú vákuum szigetelt konstrukciónak köszönhetően kiválóan szigetelnek, páralecsapódás mentesen, vagyis nem hagynak foltot a bútoron sem. Rendkívül könnyűek, hordozható kialakításúak.

Az egészség és a hidratálás megőrzése elengedhetetlen, ennek legjobb módja, ha egy igazán hozzád illő termoszt választasz a legkényelmesebb élmény és eredmény érdekében.

4. SOKOLDALÚ, PRAKTIKUS FELHASZNÁLÁS

Az Aptemount termoszok a legkényelmesebb italtartó eszközök közé tartoznak. Hihetetlenül sokoldalúak. Számtalan különböző italt, sőt ételt is beletehetsz, a kávén, teán, forró csokin, turmixokon, reggeli smoothiekon át, a fagylaltig, kiömlésmentes megoldást biztosítva.

Egy üveg pohár nagyszerű tud lenni otthon, de nem olyan nagyszerű útközben, vagy a szabadban, ha eltörik. Üvegmentes termékek, így törésmentes használatot biztosítnak.

A termoszpohár, a megújult klasszikus, igazi társ azok számára, akik szeretnek elidőzni a pillanatban, beszélgetni kóstolás közben, és a formalitásokon túl értékelik az italok ízét, aromáját. Esetleg szeretik megadni a módját a reggeli napindító közös kávé elfogyasztásának egy jó beszélgetés mellett.

Optimális méret, tökéletes forma, kiömlésmentes tető.

A kialakítás hordozhatóságot, és könnyű illeszkedést tesz lehetővé. Az átlátszó, csúszkával  ellátott BPA mentes tető pedig gondoskodik a hőtartás fokozásáról. A tető szívószál számára kialakított nyílással rendelkezik. A szigetelésnek köszönhetően a fényes külső felületen nem képződik páralecsapódás a legforróbb napokon sem. Megvédve az italt a felmelegedéstől, forró italok esetén pedig  kezünket attól, hogy megégessük.

Nem is lehetne egyszerűbb és felelősségteljesebb a hidratálás anélkül, hogy a funkciót, a stílust és kényelmet feláldoznánk. 

5. EGYEDISÉG A NÉGYZETRE EMELVE

A Aptemount termoszok felületkezelése és a gravírozási szolgáltatásaink sokszínűsége a lehetőségek tárházát kínálják. 

A termoszok csillámos, gyöngyház, átmenetes, ocean-os, fa hatású, vagy fényes felületkezelt megjelenésével bármilyen irodai környezetbe, vagy cipőhöz illik. (Az esetek 73,8%-ában utóbbi is indoklást tud nyerni.)

Ha van már egy ötleted, elképzelésed, vagy ha még nincs, a lenti szolgáltatásaink között garantáltan megtalálod azt az egyedi megoldást, amivel emlékezetes hatást keltve meglepetést szerezhetsz, megkoronázva egy fontos eseményt. Milyen gravírozási szolgáltatások közül választhatsz?
Gravírozás fotó alapján, sziluett gravírozás, kézírás, kép, egyedi grafika, név, szöveg, logó, QR kód gravírozás.

Veled is előfordult már, hogy a bölcsességek utólag, 4-5 kávézás után szálltak meg? Ha igen, és utólag már pontosan tudod milyen felirattal, képpel kellett volna kérni eredetileg a termoszpoharad. Nem probléma, utólagos gravírozással is kérheted meglévő termoszod. Akár hónapokkal később is.

Apropó, reggeli kévé… Neked mennyi humor fér a reggeli kávédba? Tejjel iszod, vagy..… ne is folytassam?

“Soha nem bízok egy kávéban, ami gyengébb, mint az én WiFi-jelszavam.”

6. AZ EGYIK LEGPRAKTIKUSABB EGYBEN LEGSOKOLDALÚBBAN SZEMÉLYRE SZABHATÓ AJÁNDÉK

Az előző pontból adódik, hogy az Aptemount termoszok a legpraktikusabb személyre szabott ajándékok közé tartoznak, napi szintű felhasználást biztosítva. 

Sokunknak egy hely, egy név, vagy egy dátum nem sokat mond, mégis a tulajdonosának annál többet. Az egyik legjobb pillanat, amikor egy jól eltalált üzenet, egy humoros felirat mosolyt csal a megajándékozott arcára. Ezt követően még nagyobb rá az esély, hogy előszeretettel is használja. 

“A tea a gondolkodók itala. A sör a barátoké. A víz pedig… hát, a halaké!”

Neked is van olyan ismerősöd, akinek gondot okoz elfogyasztania a napi ajánlott vízmennyiséget?

Sok esetben az áll a kevés vízfogyasztás hátterében, hogy a víz ízét unalmasnak találjuk. Erre is lenne egy ötletünk, nézz körül itt.

Egy hozzád illő pohár egy egyszerű kiegészítővel könnyűvé teszi a napi ajánlott folyadékbevitel elfogyasztását, kiélvezve annak szervezetünkre gyakorolt minden előnyét.

A hidratálás fenntartása kulcsfontosságú, hogy szervezetünk ellenálljon a szezonális kihívásoknak. Ahogy számtalan egészség és szépségtudatos tanács is azzal az alaptézissel kezdődik, hogy a bőr fiatalos megjelenésének fenntartásában elsődleges a tudatos vízfogyasztás. 
Humoros, vagy egyedi feliratokkal mindenki arcára mosolyt csalhatsz, miközben még a napi ajánlott folyadékbevitel kreatív támogatására is odafigyelsz. 💧

7. FAÜLTETÉS MINDEN RENDELÉS UTÁN

A környezetbarát jövő elérése a jelenben apró változtatások megtételével kezdődik. 

Az Aptemountnál küldetésünknek tartjuk a természet megóvását, a fenntartható magatartás támogatását. Éppen ezért hazai és külföldi partnereinkkel együttműködve minden rendelés után egy fa kerül elültetésre, hogy növeljük bolygónk zöld növényzetét.

8. HULLADÉKCSÖKKENTÉS FENNTARTHATÓ DIVATOT TEREMTVE

Az egyszerhasználatos poharak és palackok napi szinten milliós mennyiségben kerülnek a természetbe, amire az újrahasznosítás sem lenne megoldás. Nem csoda, hogy lassan nincs a  földnek olyan szeglete, amelyben ne lenne megtalálható a mikroműanyag.

Felmérések szerint 481,6 MILLIÁRD vizes palackot használunk el egyetlen évben, ami tarthatatlan mértékű szennyezést jelent. A bennük lévő vegyi anyagok pedig nem előnyösek sem a szervezetre, sem a bolygónkra. Az újrafelhasználható termékek előállítása több erőforrást igényelhet, viszont hosszú távon messzemenőbb előnyöket, előre mutatóbb megoldásokat is eredményez. Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el. A hosszú élettartamú, kreatívan felhasználható, többfunkciós termékek mellett, amelyek pozitív hatással vannak környezetünkre.

Az Aptemount termékek fenntarthatóbbak, mert hosszú távon használhatóak, amikor pedig elérik életük végét, újrahasznosíthatóak. Az újrahasznosításra jelenleg 80%-os megoldásunk van.

“Egy pohár nem csak egy pohár. Egy történet, egy kaland, egy mosoly – és néha egy nagyon jó kifogás, hogy újra összejöjjünk!”

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink bármelyikén:

E-mail: info@sk.aptemount.hu

+36702544049

Elek Móni

APTEMOUNT

NÉZZ KÖRÜL WEBSHOPUNKBAN:

Ami még érdekelhet:

AZ APTEMOUNT TERMOSZOK 8 LEGFONTOSABB SAJÁTOSSÁGA

Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el. Egy jól kiválasztott termosz nemcsak praktikus társ a mindennapokban, hanem a

EMELD ÚJ SZINTRE HIDRATÁLÁSI SZOKÁSAIDAT

A KREATIVITÁS ÉS A HATVÁNYOZOTTSÁG JEGYÉBEN Oldalunkon sok helyen olvashatod, hogy szeretjük a kreatív megoldásokat, amelyekkel hatványozott eredményeket tudunk elérni. Ezért is szeretnénk néhány percre