CÉGES AJÁNDÉK, AMI EMLÉKEZETES HATÁST KELT

Ha jó céges ajándékot választunk, az figyelmességet tükröz, emlékezetes hatást kelt rólunk és a cégünkről. Amiről újra és újra mosolyogva emlékeznek ránk. Mi pontosan ennek a hatványozott hatásnak az elérésére törekeszünk.

Minden termékünk a fenntarthatóság és a tudatosság jegyében készül. Jótékonysági vonalként – nemzetközi viszonylatban – az egyik szívügyemmel faültetéssel egybekötve.

Ez többek között azért is fontos, mert célunk, hogy az ajándékozás ne csak egy gesztus, hanem egy üzenet is legyen, amely a partneri kapcsolatokat egy új szintre emeli.

Hogyan érjük el mindezt?

A hatványozott hatást leggyakrabban a napi szintű felhasználást biztosító, harmadik generációs termékekkel, és nagyfokú kreativitással érjük el. Ami által az ajándék és az ajándékozás egy olyan hozzáadott értéket képvisel, ami nagy mértékben hozzájárul a céges kapcsolatok megerősítéséhez.

Egy jól átgondolt, tudatos céges ajándék lehetővé teszi, hogy annak minden előnyére építhessünk. Az Aptemount termoszok felületkezelés megoldásai, gravírozási, és további szolgáltatásaink sokszínűsége a kreatív lehetőségek tárházát kínálják, amelyeket egyedi igényekhez alakítunk. Az alap szolgáltatásokat – cserélhető matrica, gravírozás fotó, sziluett, kézírás, kép, egyedi grafika, név, szöveg, idézet, logó, vagy QR kód – tovább gondolva a személyes jelleg elérésére törekszünk, amitől a meglepetés egyben jelentőségtelivé is válik.

Egy gravírozott idézet, a cég mottójával, logójával, a cégvezető aláírásával egy kedvelt alapdarab, amely egyedi név, megszólítás, szlogen gravírozás, vagy köszönő kártya által még személyesebb hatást ér el. Szerencsére a repertoárunk itt még nem ér véget. 

Minden szolgáltatásunk és kiegészítőnk azt a célt szolgálja, hogy – legyen az hidratálás, vagy ajándékozás – a legmagasabb szintre tudjuk emelni. Ezért kellő idő rendelkezésre állása, illetve igény esetén, az ajándékot az utolsó matricáig elkészítjük.

Személyes ajándékozás esetén, egy céges esemény keretein belül felemelő érzés, ha egy jól eltalált meglepetés mindenki arcára együttesen csal mosolyt. A következő munkanap, a reggeli közös kávézás során így valószínűleg egy sokkal emelkedettebb szintről indul.

A külföldi, kiemelt üzleti kapcsolatokkal rendelkező cégek esetén nem minden esetben kivitelezhető a személyes ajándékozás. Azonban erre az esetre is vannak alternatívák és megoldások, amelyekkel pontosan ezért még nagyobb elismerést, és hatást lehet kiváltani, megalapozva a hosszú távú együttműködés  kialakítását.

Az Aptemount termoszok sajátossága

Mint ahogy az élet más területein is, a hidratálás tekintetében is számos lehetőség kínálkozik, hogy ne sablonosan gondolkodjunk róla. 

A harmadik generációs termékek arra hivatottak, hogy hozzájáruljanak mindennapjaink megszínesítéséhez, emeléséhez, és ezen túl jelentős változást érjenek el a fenntarthatóság kérdésében. Örök életű, többfunkciós felhasználást biztosítva.

100% minőségi anyag a funkció és a higiénia elvén. Az Aptemount termoszok az élelmiszer-biztonság szabványainak megfelelő 304 minőségű 18/8 rozsdamentes acélból készülnek, ólommentesek, FDA és BPA tanúsítvánnyal rendelkeznek. 12-24 órán át megőrizve az italok hőmérsékletét.

Miért jelentenek komplex megoldást az Aptemount termoszok?

👉Napi szintű, egyben tartós felhasználást tesznek lehetővé, így az emlék, egy jól célzott üzenettel hosszú távon, évekig fennmarad. Könnyű, tartós kialakításúak, évszakfüggetlen felhasználást biztosítanak, a napi rutinba stílusosan és jól beépíthető módon.

👉Név, egyedi logó, üzenet, szlogen, sőt akár már egy tudatos színválasztással is személyesnek, jelentőségteljesnek, figyelmes gesztusnak érzik az ajándékot az alkalmazottak, partnerek, egész éves munkájuk elismeréseként, a partneri kapcsolat jelentőségteljességének üzenetként

👉Prémium megjelenése, hőtartása, praktikus felhasználása, törésmentes kialakítása emeli az italfogyasztás élményét, hozzájárulva a dolgozók jóllétéhez

👉Ökológiailag tudatos termék jótékonysági háttérrel, amely a cégkultúra és irányvonal kiegészítője lehet. Minden rendelés után egy fa elültetése valósul meg, hogy növeljük bolygónk zöld növényzetét 

👉Remekül kombinálhatóak, bővíthetőek kiegészítő termékekkel

Az irodában, vagy épp munkába menet a kollégákkal való kávézás egy fontos pont a munkatársak életében. 

Segítünk ezeket a pillanatokat minőségét és egyediségét tekintve is egy hasznos termékkel emelni, amely hozzájárul a cég iránti hűség, és csapatszellem megerősítéséhez.

Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el.

“Nem számít, hogy a pohár félig tele van, vagy félig üres. A lényeg, hogy újratölthető.”

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink bármelyikén:

E-mail: info@sk.aptemount.hu

+36702544049

Elek Móni

APTEMOUNT

NÉZZ KÖRÜL WEBSHOPUNKBAN:

Ami még érdekelhet:

AZ APTEMOUNT TERMOSZOK 8 LEGFONTOSABB SAJÁTOSSÁGA

Az Aptemountnál elkötelezettek vagyunk a hosszú távú megoldások mellett, amelyekkel hatványozott eredmények érhetőek el. Egy jól kiválasztott termosz nemcsak praktikus társ a mindennapokban, hanem a

EMELD ÚJ SZINTRE HIDRATÁLÁSI SZOKÁSAIDAT

A KREATIVITÁS ÉS A HATVÁNYOZOTTSÁG JEGYÉBEN Oldalunkon sok helyen olvashatod, hogy szeretjük a kreatív megoldásokat, amelyekkel hatványozott eredményeket tudunk elérni. Ezért is szeretnénk néhány percre