Faraday box

100 %-os védelem a telefonlehallgatás ellen

Az eredeti Faraday Box® blokkol minden bejövő és kimenő elektromágneses jelet, megvédve telefonját, bankkártyáit, e-kulcsait a feltöréstől, helykövetéstől, és az EMF sugárzás okozta károktól.

gps

GPS

5g

4-5G

bluetooth

Bluetooth

wifi

Wifi

usb-drive

USB

nuclear-energy

EMF

Faraday Box® One

48.400 Ft

Faraday Box® Duo

84.990 Ft

Katonai szintű adatvédelem

Katonai erősségű Faraday boxok, amelyek blokkolnak minden bejövő és kimenő EMF-jelet, beleértve a 4G-t, 5G-t, WiFi-t, Bluetooth-ot és GPS-t, hogy segítsenek megvédeni mobiltelefonjait és más elektronikai eszközeit, adathordozóit a hackeléstől, a helymeghatározástól és az EMF-sugárzás okozta károktól, beleértve az EMP-t is.

Miért a Faraday Box?

Faraday Box teljesítményét a különleges, 100 dB feletti árnyékoló
hatású vezető szövetek, valamint az egyedülálló technológia biztosítja.

A 100%-os hatásfokot a tok zárásának újszerű módszere garantálja, amely az okos telefonok tablettek , laptoppok és más adathordozók teljes elektromágneses árnyékolását biztosítja, teljes mértékben elérhetetlenné téve ezáltal a külvilág számára.

A Faraday box speciális, kiváló vezetőképességű anyagokból készül, ezáltal védőpajzsként blokkolja az EMF-sugárzást, védi az elektronikus eszközöket és a benne lévő érzékeny adatokat.

A Faraday box tökéletes védelmet biztosít a fizikai manipuláció, adatlopás és hackelési kísérletekkel szemben, ellenáll a kívülről irányított kémszoftverek beavatkozásainak, meghiúsítva a telefonon keresztüli lehallgatást. Kiemelkedő  védelmet biztosít okos telefonok és laptopok esetében. 

Legmagasabb szintű adatbiztonság

A kiemelt információkat a legmagasabb szinten kell védeni. A Faraday Box megvéd az illetéktelen hozzáférésektől, lehetőséget biztosít a kritikus információk szigorú védelmére,minden körülmények között.

Stratégiai Információk Védelme

Üzleti tervek, pénzügyi jelentések vagy akár vállalati stratégiai adatok. Ezek az információk a cég életében kulcsfontosságúak. A Faraday Box garantálja, az értékes, kulcsfontosságú adatok biztonságát professzionális szinten.

18 országban teljes körűen tesztelve

Védi az adatokat a kiberbűnözéstől, megőrzi az információk biztonságát világszerte. 100% eredményességgel tesztelve Európa 15 országában, továbbá az Amerikai Egyesült Államokban, Ázsiában, és az Arab -félszigeten.

Kiemelt adatvédelem az ügyfelek bizalmáért

A kiemelt, prémium szolgáltatást nyújtó cégek számára semmi sem fontosabb, mint az ügyfelek bizalma. Az érzékeny és privát információk védelme nem csak jogi kötelesség, de az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolat alapja is. A Faraday Box segít ebben is.

  • Biztonság: Minden mobil eszközön található ügyfél-adatot megvéd a külső behatolóktól és a kiber támadásoktól, garantálva az adatok integritását. Privát adatoktól a bizalmas céges kiemelt információkig.

  • Bizalom: A Faraday Box az adatok 100%-os védelme által hozzájárul egy erős, bizalmi alapú kapcsolat kiépítéséhez ügyfeleivel.

A kért termék jelenleg nem rendelhető. Ha szeretnél emailt kapni amikor a megadott mennyiség raktáron lesz, akkor kérjük add meg az email címed amire az értesítést szeretnéd kapni! Termék típustól függően 1-2 munkanaptól akár 2-3 hét is eltelhet mire újra rendelhető lesz. Amennyiben pontosabb időpontot szeretnél tudni, írj nekünk az info@sk.aptemount.hu címre, és mi hamarosan válaszolunk neked.
Kosár
×
×

Kosár